Akcija!

5 knjiga za 555

1895,00 RSD555,00 RSD

1. Ka savršenoj slobodi

2. Nacionalizam

3. Izazovna Eni

4. Nežna Sindi

5. Bez daha

5 knjiga za 555

5 knjiga 555 dinara

Za sve ljubitelje dobre knjige!

Neverovatna AKCIJA! Požurite i naručite sebi ili svojoj dragoj osobi 5 knjiga za 555 rsd!

Komplet sadrži:

 

1. Ka savršenoj slobodi

U ovom, šestom po redu delu Rade Saratlić, pisca sa istančanim osećajem za lepo, dobro i plemenito u književnosti, ispisani su portreti autora čija su dela bila zastupljena u ediciji „Biseri srpske književnosti” iz 2005. godine. Ova je edicija, kako u kratkom uvodu kaže Rada Saratlić, našem čitaocu ponudila izbor najznačajnijih i najvrednijih dela srpske književnosti, od Svetog Save do danas. U knjizi „Ka savršenoj slobodi” autorka je sabrala svoje tekstove o piscima ove edicije – osobene portrete velikana naše književnosti.

  Među njima su i Dositej Obradović, Vuk Karadžić, Branko Radičević, NJegoš, Đura Jakšić, Jakov Ignjatović, Sima Matavulj, Stevan Sremac… preko Kočića, Bore Stankovića, Dučića, Andrića, Crnjanskog, Nastasijevića, do nekih od najznačajnijih pisaca našeg vremena – Danila Nikolića, Matije Bećkovića, Dobrila Nenadića, Radovana Beli Markovića, Gorana Petrovića…

2. Nacionalizam

Razmišljanja o nacionalizmu poznatog bengalskog intelektualca s početka 20. veka

3. Izazovna Eni

Dalas Makrej nije uspeo da spasi brak.Razočaran i ogorčen,želi samo da zaboravi mučno desetogodišnje iskustvo i njegov kraj koji smatra najvećim životnim neuspehom.

4. Nežna Sindi

Semu O’Donovanu je dosadio učmali život u Montani. Kada mu  je zet ponudio sjajan posao i udeo u poslovima Makrejevih u Koloradu, sa oduševljenjem je prihvatio. To je promena koja mu je potrebna. Saznanje da će ponovo videti Sidni Bjukenan samo je šlag na torti.

5. Bez daha

Posle zastrasujucih dogadjaja i tragicnih otkrica, Stilovi napokon mogu da odahnu. Tajson, Rajan, i Dzona nasli su srecu pored zene koje vole, i malo-pomalo prosiruju porodicu, ali Mardzori Stil, njihova sestra, obrela se na prekretnici. Odavno je shvatila ranc nije njen zivotni san, da vreme radije provodi u kuhinji, gde stvara prava mala gastronomska remek-dela. Logican korak bio bi kurs u uglednoj kulinarskoj akademiji Kordon blu.

Ipak, Mardzori okleva. I to se ne samo iz obaveze prema braci, Zajedno sa Brajsom Simpsonom, u njen zivot se prikralo nepoiznato osecanje…