39 tragova: Upozorenje na oluju – deveta knjiga

PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN
Format: 13×20 cm
Broj strana: 213
Pismo: Latinica
Povez: Mek
Godina izdanja:
23. avgust 2018.
ISBN: 978-86-521-1544-0
Prevodilac: Branislava Radević-Stojiljković

39 tragova: Upozorenje na oluju – deveta knjiga

39 tragova:Upozorenje na oluju – deveta knjiga – Fantastična avantura uz koju ćete obići ceo svet.

Ejmi i Den su se zadivljujuće poneli, ali lov postaje sve opasniji. Broj učesnika se povećava i moramo se pripremiti za najgori mogući scenario. Moramo se uveriti koji Kahilovi su u potrazi odani našem cilju.

Deca nemaju pojma kakvo iskušenje leži pred njima. Biće im potrebna sva moguća pomoć od onih Kahilovih koji su spremni da promene sudbinu sveta.

Vilijam

Koliko ste tragova vi pronašli? Pronađite ih sve!

Potragu možete nastaviti i na ovoj web adresi: www.the39clues.com

39 tragova je serijal avanturističkih romana za mlade koji su u saradnji napisali najpoznatiji i najpopularniji američki i kanadski pisci trilera, detektivskih i avanturističkih romana za mlade ali i za odrasle. Da bi postavka i rešavanje misterioznih događaja u koje su uvučeni glavni junaci Ejmi i Den tekli bez greške iz romana u roman, ovi pisci su morali da udruže svoje umeće i svoje majstorske tajne zanata. Osim što su se i sami dobro zabavljali, uspeli su da osmisle jedan od najdinamičnijih avanturističkih serijala za mlade koji će sigurno osvojiti mnoge čitaoce i kod nas. 39 tragova prevedeni su na 33 jezika, a postavljeni su i kao igra na internetu.