Akcija!

HIT AKCIJA – 3 ENCIKLOPEDIJE ZA 599 – SVEMIR, BESKIČMENJACI, BILJNI SVET

2250,00 RSD599,00 RSD

Komplet sadrži:
1- BILJNI SVET
2- BESKIČMENJACI
3- SVEMIR
Izdavac: Knjiga komerc
Povez: Tvrd
Pismo: Latinica

O knjizi "HIT AKCIJA – 3 ENCIKLOPEDIJE ZA 599 – SVEMIR, BESKIČMENJACI, BILJNI SVET"

1- BILJNI SVET

Na svetu ima oko 300.000 biljnih vrsta, koje rastu u razlicitim predelima, od zaledjene articke tundre do bujnih tropskih suma. Uzbudljivo je nauciti kako biljke uspevaju da u potpunosti iskoriste energiju koju primaju od sunca, kao i otkriti nacine na koje opstaju i pored najrazlcitijih izazova zivotne sredine.

Cudesni biljni svet uz potpun istorijski pregled predstavljen je izuzetnim fotografijama i ilustracijama koje, izmedju ostalog, pruzaju uvid u unutrasnjost stabla i prikazuju nam cak i rad tkiva unutar stabla i lisnih nerava i omogucavaju jedan potpuno novi uvid u bogastvo koje nas okruzuje.

2- BESKIČMENJACI

Beskicmenjaci su bili prve zivotinje na zemlji. Oni su najstariji i najbrojniji medju poznatim zivim bicima. Zadivljujuci svet sicusnih stvorenja obuhvata vise od 1,5miliona vrsta, razlicitih oblika i navika.

Istrazite ovu knjigu punu podataka, zadivljujucih fotografija i cinjenica o unutrasnjem i spoljasnjem zivotu beskicmenjaka. Upoznacemo vas i s insektima koji bi vam koristili u kuci, kao i s onima koje je bolje drzati podalje i pod kontrolom. Podrobni opisi zajedno s pazljivo odabranim slikama verno ce vam predstaviti kako neka od najmanjih bica na zemlji zive, rastu i sporazumevaju se.

3- SVEMIR

Prva knjiga o nastanku i razvoju svemira u svojoj njegovoj velicanstvenosti sa trodimenzionalnim ilustracijama koje podrobno prikazuju stvaranje i prirodu brojnih blistavih tacaka koje krase nocno nebo i daju odgovor sta se nalazi iza njih. Otkricete kako sunca koja ispunjavaju svemir zive i umiru, sta su crne rupe i tamna materija i gde je nase mesto u tomprostranstvu. Prililika da uporedimo nas svet sa sudbinom svetova slicnih njemu svakako cce nam pomoci da shvatimo zasto ne postoji bolje mesto za zivot od Zemlje. Bar za sad.