24/7 English

PROIZVOD TRENUTNO NIJE DOSTUPAN

Autor: GRUPA AUTORA
Dimenzije: /
Broj stranica: /
Tip poveza: None
Godina izdavanja: 2013

24/7 English

MODERAN, INTERAKTIVNI KURS ENGLESKOG JEZIKA ZA ČITAVU PORODICU!

• Zasnovan je na jednom od vodećih udžbenika za učenje engleskog, Language in Use, autora Adrijana Dofa i Kristofera Džonsa, u izdanju kuće Cambridge University Press.
• Nudi više od 450 sati intenzivnog učenja – u bilo koje vreme i na bilo kom mestu, i to na 3 nivoa (A1, A2 i B1 Saveta Evrope, od početnog do srednjeg). Uz njega mogu nesmetano učiti 5 korisnika na 3 računara.
• Sadrži najnoviju tehnologiju za prepoznavanje govora, koja korisnicima omogućava upoređivanje njihovog izgovora sa izgovorom izvornog govornika.
• Kurs sa svrhom: za laku i sigurnu komunikaciju na engleskom jeziku – s prijateljima ili poslovnom partnerima.
• Omogućava pripremu za međunarodno priznate ispite KET, PET i FCE.

9 RAZLOGA ZA UČENJE ENGLESKOG JEZIKA UZ 24/7 English

1. ZATO ŠTO JE EFIKASAN
Sadrži najbolje elemente jezičkih udžbenika, audio kurseva i grupnih tečajeva u školama stranog jezika.
2. ZATO ŠTO JE SAVREMEN
Bez opširnih i dosadnih gramatičkih pravila, zahvaljujući savremenim tehnologijama, specijalnom programu za analizu izgovora, obilju zvučnog, video i intekativnog materijala, naučićete kako se zaista koristi engleski jezik.
3. ZATO ŠTO SE PRILAGOĐAVA VAMA
Sami pravite plan učenja, uređujete lekcije, ponavljate gradivo i vraćate mu se prema želji i potrebi, podešavate tempo učenja, birate vreme koje vam najviše odgovara za učenje.
4. ZATO ŠTO JE PRAKTIČAN
Stvarne životne situacije u kojima ćete se i sami često naći – to je znanje engleskog koje ćete zaista moći da primenite.
5. ZATO ŠTO JE JEDNOSTAVAN
Lako se instalira, još lakše koristi. Uputstva u vežbama data su na engleskom i srpskom jeziku, a zahvaljujući alatki Rečnik možete bez napuštanja programa proveriti značenje svake reči u lekciji.
6. ZATO ŠTO OMOGUĆAVA PRAĆENJE NAPRETKA
Svoje znanje moći ćete da proverite na svakom koraku rešavajući testove.
7. ZATO ŠTO JE ZABAVAN
Video materijal, animacija, zvučni zapisi, mogućnost prepoznavanja govora, zabavne i poučne jezičke zagonetke i igrice – omogućavaju sticanje ozbiljnog znanja!
8. ZATO ŠTO JE ZA CELU PORODICU
Svi članovi porodice mogu sami formirati svoj plan za učenje jezika i uvek se vratiti na gradivo do kog su došli, bez obzira na tempo kojim jezik usvajaju ostali korisnici programa.
9. ZATO ŠTO UZ NJEGA DOBIJATE SVE ŠTO VAM TREBA
Slušalice s mikrofonom, zahvaljujući kojima ćete moći da slušate engleski od izvornih govornika, da snimate svoj izgovor i upoređujete ga sa snimcima govora izvornih govornika, i jednojezični rečnik engleskog jezika renomiranog svetskog izdavača jezičke literature, posebno osmišljen za one koji engleski uče kao strani jezik.

SVE U SVEMU:
Interaktivni kurs engleskog jezika 24/7 English: 16.490 din.
Ilustrovani Oksfordov rečnik engleskog jezika: umesto 8.190 din, u ovom paketu BESPLATNO
Slušalice s mikrofonom: umesto 1.499 din, u ovom paketu BESPLATNO
U koferčetu: UKLJUČENO U CENU

Sistemski zahtevi: MS Windows 2000/XP/Vista/7 • procesor 1 GHz • 1 GB RAM memorije (32-bitni) ili 2 GB RAM memorije (64-bitni) • najmanje 65 MB slobodnog prostora na hard disku • zvučna kartica

Na internet stranici kursa 24/7 English možete proveriti na kom je nivou vaše trenutno znanje engleskog