101 savet za lepotu

925,00 RSD

Autor: Džejn Kaningem

Broj strana: 192 str.

Povez: Tvrdi

Format: 19 x 29 cm

Pismo: Latinica

O knjizi "101 savet za lepotu"

U ovoj knjizi ćete pronaći trikoveprofesionalnih šminkera i stručnjaka za lepotu.Relaksacija je osnova za dobar izgled. Lepa,čista i zdrava koža je odraz toga kako seosećate. Kvalitetan san i redovno opuštanje ćeučiniti da zračite iznutra i sijate spolja.Možda je najvažniji deo ove knjige poglavlje ovežbanju. Znamo da je trening veoma bitan, nesamo za dugovečnost i zdravlje, već i zavitalnost. Redovna fizička aktivnost ukombinaciji sa redovnim kurama opuštanja jenajbolji način za podizanje samopouzdanja ieliminisanje briga.
Lako razumljiv i nezamenljiv vodič ka tome dase osećate lepom u dvadeset prvom veku.Knjiga ima holistički pristup, kombinujućialternativne tretmane za lepotu i zdravlje sanajnovijim dostignućima u tradicionalnoj negi kose, kože kao i kozmetici.
• Sadrži stručne i praktične savete. Od pilinga, oblikovanja kose i nanošenjasenke, do poboljšanja držanja ikorišćenja najnovijih gelova i seruma. 
• Format pogodan za korisnika sa lepimslikama postupaka i uputstvima lakimza praćenje.
• Diskutuje o tome kako održati zdravudijetu, fizičku formu i smanjiti stres.
• Istražuje alternativne tretmane kao štosu aromaterapija, masaža irefleksologija.
• Širok raspon tema koje uključuju i tokako izravnati kosu bez oštećenja, štajesti za zdravu kosu, razumevanjesastojaka kozmetike, svođenje bora naminimum, zašto bi trebalo izbegavatihemijske aditive u prerađenoj hrani,kako obuzdati porive za hranom,važnost kvalitetnog sna i mnoge druge.