13.03.2019

Preporučujemo knjigu Jedan od njih autora Marka Bokana

Preporučujemo knjigu, Preporučujemo knjigu Jedan od njih autora Marka Bokana

Prepustio se intuiciji.

Zanemario je razmišljanje, jer je bio svestan da ga ono neće zadovoljiti, bio je praznog i ukočenog uma.

Bio je spreman na istinu ma kakva ona bila.

Stajao je pred zagonetkom života i čekao odgonetku.

Pošteno pitanje je čekalo pošten odgovor.

Milost nije tražio, ali ju je dobio.

 

 

Naša ovomesečna peporuka – knjiga „Jedan od njih“, Marka Bokana, će vas svojom mističnošću i magičnošću inspirisati i probuditi vašu intuiciju da ćete poželeti da je pročitate iznova i iznova.

Naime, knjiga „Jedan od njih“ predstavlja autentično svedočanstvo o prosvetljenju, mističkom iskustvu, uvid u višu dimenziju spoznaje sveta u geometriji koja nije euklidska. Takođe svim zainteresovanim čitaocima nudi viziju novog neba, nove zemlje i novog čoveka između njih. Autor, Marko Bokan u svom izdanju takođe otkriva svoje sveprožimajuće iskustvo koje ne ostavlja netaknutim ni jedan segment života. I on sam navodi kako se ovo delo više puta čita da bi na pravi način ono probudilo intuiciju svakog čitaoca jer se samo prostom i trezvenom ograničavajućom logikom ne može u potpunosti svatiti.

Vaše je samo da se prepustite i uživate dok prelazite stranicu po stranicu kroz ovu neverovatno inspirišuću knjigu koja nudi dosta novih i različitih pogleda na stvari koje ste do sada smatrali potpuno svakodnevnim i koje ste uzimali zdravo za gotovo. Uzmite ovo delo u ruke i garantujemo da će vam se makar malo promeniti mišljenje o određenim životnim temama, a ako ništa drugo, sigurno će vam vreme biti kvalitetno ispunjeno i utrošeno.

Nebo se otvorilo.
Univerzum se izjasnio.
Slike mozaika čije kockice je godinama slagao je bila sagledana.
Spoznaja se izrazila u nekoliko konstatacija.
To je prava priroda čovekova.
To je savršenstvo.
To je beskonačnost.
Sve je to laž.
(Sve ono što je do tada držao za istinu, palo je kao laž)

Do ovog sjajnog naslova možete doći u samo par lakih koraka i to iz udobnosti vašeg doma! Sve što je potrebno jeste da preuzmete aplikaciju E knjizara i da preko nje poručite delo „Jedan od njih“ ili da je pronađene na online marketima Google Play i iTunes. Uživajte!