Tražite idealan osmomartovski poklon? 5 knjiga za 555 dinara

Tražite idealan osmomartovski poklon? 5 knjiga za 555 dinara

Tražite idealan osmomartovski poklon? Pet knjiga za 555 dinara

Bliži nam se najveći svetski praznik, posvećen bakama, mamama, sestrama, ćerkama i svim ženama na svetu. Uz ruže i cveće, koji prestavljaju, možemo slobodno reći, standardan poklon, oni malo kreativniji se pitaju kako upotpuniti isti i odabrati nešto za drage osobe što će ih posebno obradovati.

Stoga, mi smo se potrudili da učinimo vaš izbor lakšim! Sve što treba da uradite je da odete na sajt Knjige na dlanu, izdvojite malo vremena za pretragu i nađete idealan poklon.  Požurite i naručite svojoj dragoj osobi 5 knjiga za 555 dinara! 

Komplet sadrži:

1. Ka savršenoj slobodi

U ovom delu Rade Saratlić, pisca sa istančanim osećajem za lepo, dobro i plemenito u književnosti, ispisani su portreti autora čija su dela bila zastupljena u ediciji „Biseri srpske književnosti” iz 2005. godine. Ova je edicija, kako u kratkom uvodu kaže Rada Saratlić, našem čitaocu ponudila izbor najznačajnijih i najvrednijih dela srpske književnosti, od Svetog Save do danas. U knjizi „Ka savršenoj slobodi” autorka je sabrala svoje tekstove o piscima ove edicije – osobene portrete velikana naše književnosti.

  Među njima su i Dositej Obradović, Vuk Karadžić, Branko Radičević, Njegoš, Đura Jakšić, Jakov Ignjatović, Sima Matavulj, Stevan Sremac… preko Kočića, Bore Stankovića, Dučića, Andrića, Crnjanskog, Nastasijevića, do nekih od najznačajnijih pisaca našeg vremena – Danila Nikolića, Matije Bećkovića, Dobrila Nenadića, Radovana Beli Markovića, Gorana Petrovića…

2. Nacionalizam

Razmišljanja o nacionalizmu poznatog bengalskog intelektualca s početka 20. veka.

Nakon dva zaista nesvakidašnja dela, predstavljamo vam malo relaksiraniju lieraturu, kako bismo do kraja prestavili naš komplet 5 knjiga za 555 dinara.

3. Izazovna Eni

Dalas Makrej nije uspeo da spasi brak.Razočaran i ogorčen,želi samo da zaboravi mučno desetogodišnje iskustvo i njegov kraj koji smatra najvećim životnim neuspehom.

5 knjiga za 555 dinara

4. Nežna Sindi

Semu O’Donovanu je dosadio učmali život u Montani. Kada mu  je zet ponudio sjajan posao i udeo u poslovima Makrejevih u Koloradu, sa oduševljenjem je prihvatio. To je promena koja mu je potrebna. Saznanje da će ponovo videti Sidni Bjukenan samo je šlag na torti.

5. Bez daha

Posle zastrasujucih dogadjaja i tragicnih otkrica, Stilovi napokon mogu da odahnu. Tajson, Rajan, i Dzona nasli su srecu pored zene koje vole, i malo-pomalo prosiruju porodicu, ali Mardzori Stil, njihova sestra, obrela se na prekretnici. Odavno je shvatila ranc nije njen zivotni san, da vreme radije provodi u kuhinji, gde stvara prava mala gastronomska remek-dela. Logican korak bio bi kurs u uglednoj kulinarskoj akademiji Kordon blu. Ipak, Mardzori okleva. I to se ne samo iz obaveze prema braci, Zajedno sa Brajsom Simpsonom, u njen zivot se prikralo nepoiznato osecanje…

U kompletu 5 za 555 dinara, nalazi se više žanrova, te smo sigurni da ima ponešto za svačiji ukus.

Isplati se, zar ne?

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.