MOJA ENCIKLOPEDIJA – Komplet knjiga za svačiji dom

MOJA ENCIKLOPEDIJA – Komplet knjiga za svačiji dom

MOJA ENCIKLOPEDIJA – Komplet knjiga za svačiji dom

 

Edicija knjiga Moja enciklopedija sadrži 12 tomova koji pružaju uvid u sve naučne oblasti najbitnije za naše postojanje, počevši od nastanka sveta, razmevanja prirode, do upoznavanja sa razvojem tehnologija koja naš život i svet menja iz dana u dan.Izuzetan naučni pristup, vrhunske 3D fotografi je, ilustracije vodiće vas na fantastično edukativno putovanje: upoznajte prve ljude, genetiku i evoluciju, prastorijske životinje, dinosaure, biljke, gmizavce, ribe, vodozemce, ptice, sisare, otkrijte tajne sopstvenog tela, moć energije i klime, tehnologije, stvaranja svemira i našeg sveta.

Komplet knjiga Moja enciklopedija je pisana sveobuhvatno i faktografski pouzdano, predstavlja izuzetan domet u obrazovanju svih generacija. Ukoliko ste radoznali i spremni da pronađete odgovore, pred vama je bogata riznica znanja namenjena svakoj porodici.

Ljudsko telo

Kako možemo razumeti šta smo? Od čega smo stvoreni? Sve što se u nama dešava zaista je očaravajuće. Kako ćelije izgledaju i kako obrazuju tkivo? Šta je krv i zašto su proteini tako važni? Srce, koje se smatra izvorom ljubavi i emocija, zapravo je motor cirkularnog sistema. Očaravajuće slike prikazaće vam kako rade naši izvanredni sistemi, a neverovatne činjenice s kojim ćete se sresti pomoći će vam da razumete zašto je ljudsko telo tako čudesno.

Ptice

U kompletu koji nudimo u našoj online internet knjižari, možete pronaći i knjigu posvećenu pticama.  Pred vama je sjajna knjiga, ne samo zvog velikog broja fotografija i izvrsnih ilustracija, već i zato jer otkriva mnoge tajne o ovim stanovnicima zemlje. Veruje se da na svetu živi oko 9700 vrsta ptica. Većina ptica poseduje sposobnost koja odvajkada izaziva veliku zavist i nadahnjuje nasanak brojnih pesama i izvođenje svakojakih eksperimenata – ptice mogu da lete.

Evolucija i genetika

Kada se pojavio čovek? Šta nas to čini drugačijim od ostalih životinja? Kako se razvio jezik? Zašto je toliko važno dešifrovati sekvencu ljudskog genoma? Sve odgovore na postavljena pitanja, možete pronaći u ovim sjajnim knjigama, koje možete poručiti preko našeg sajta Knjige na dlanu.

Ne gubite vreme, okrenite naredni list i počnite da uživate u ovoj knjizi koja će možda postati polazna tačka u vašoj sopstvenoj naučničkoj pustolovini!

 

Tehnologija Moja enciklopedija

Tehnologija

Nanotehnologija, veštačka inteligencija, pa čak i roboti koji umeju da plešu, penju se uz stepenice i igraju šah i više ne pripadaju samo mašti pisaca naučne fantastike niti umovima naučnika vizionara. Ajpod, GPS, Hadronski sudarač. U ovoj knjizi predstavljeni su neki od izuma koji su promenili poimanje sveta oko nas i svakodnevne navike. Gde god da pogledamo, tehnologija nam daje ono što smo oduvek želeli – napredak, udobnost, zabavu i alat za jednostavnije rešavanje rutinskih zadataka.

Nastavljamo dalje sa prezentovanjem sjajnog Moja enciklopedija kompleta.

Ribe i Vodozemci

Okeani zauzimaju 70% površine Zemlje. U njima je počeo život na ovoj planeti, a u njima istovremeno žive i najprimitivnije i najrazvijenije vrste. U carstvu mitova, ribe i vodozemci su otelotvorenja moćnih i tajanstvenih sila prirode. Život vodenih bića je čudesan i oduvek je blisko povezan s ljudskim životom.

Beskičmenjaci

Moja Enciklopedija, jedna od nekoliko preporučenih edicija na internet knjižari Knjige na dlanu donosi i podatke o beskičmenjacima. Oni su bili prve životinje na zemlji. Najstariji su i najbrojniji među poznatimživim bićima. Istražite ovu knjigu punu podataka, fotografija i činjenica o unutrašnjosti i spoljašnjem životu beskičmenjaka.

Svemir

Sedma knjiga kompleta Moja enciklopedija govori o nastanku i razvoju svemira u svoj njegovoj veličanstvenosti sa trodimenzionalnim ilustacijama. koje podrobno prikazuju stvaranje i prirodu brojnih blistavih tačaka koje krase noćno nebo i daju odgovore šta se nalazi iza njih.

Klima i vremenske prilike

Uz neverovatne fotografije, u ovoj knjizi pronaći ćete i korisne informacije o činiocima koji određuju vremenske prilike i klimu.

Dinosauri i gmizavci

Vladali su zemljom 170 miliona godina. Tu grupu gmizavaca činili su biljojedi i mesojedi neobičnih veličina i upečatljivih oblika. Danas postoji oko 8200 klasifikovanih vrsta gmizavaca.

Sisari

Na kopnu i u vodi, danas postoji 5416 poznatih vrsta sisara. Mnoge zanimljivosti pronaći ćete u ovoj knjizi, sjajne edicije Moja enciklopedija.

Biljni svet

Na svetu ima oko 300000 biljnih vrsta, koje rastu u različitim predelima Zemlje. Taj čudesni biljni svet predstavljen je fotografijama koje omogućuju jedan potpuno novi uvid u bogatstvo koje nas okružuje.

Energija i kretanje

U ovoj knjizi, uz pomoć sjajnih ilustracija predstavljene su neke od najvažnijih izvora energije koje čovečanstvo upotrebljava. Pokazaćemo vam kako je čovekova domišljatost, razvojem raznih mašina, omogućila da raspolažemo različitim oblicima energije, a opisaćemo i neke najvažnije pojavne oblike energije u prirodi.

 

Nakon upoznavanja, sa sadržajem i materijom edicije Moja enciklopedija, šta čekate? Poručite ovaj sjajni komplet i obogatite vaše i znanje vaših mališana, putem naše internet knjižare Knjige na dlanu i ostvarite popust od čak 50%!

Ukoliko imate upite,  pošaljte u inbox na našoj FB/Instagram stranici ili nazovite 062/87-444-07.

NARUČITE JOŠ DANAS – POŽURITE DOK TRAJE AKCIJA!

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.