Letnji spas za samo 999 dinara, pisana reč koja će vam ulepšati odmor

Letnji spas za samo 999 dinara, pisana reč koja će vam ulepšati odmor

Letnji spas za samo 999 dinara, pisana reč koja će vam ulepšati odmor

Letnji spas za samo 999 dinara.
Jedva čekate plažu, zvuk mora, da nosite nov kupaći i da konačno uživate u nekoj knjizi, pošto ste celu godinu proveli radeći od kuće pa ste željni morskog vazduha i malo mirnijeg tempa. Našli ste idealno mesto za odmor, prepuno sjajnih plaža, odličan smeštaj. Sada vam samo treba knjiga koju ćete čitati dok su vam noge u plićaku. Naravno odmah ste iz glave izbacili ideju Rat i mir. Ostale knjige koje imate ste već pročitali i sada grozničavo razmišljate šta da radite.

Kao svaka savremena osoba, ukoliko nemate od koga da pozajmite knjigu, sledeća opcija je internet. Za plažu sigurno nećete nositi nešto teško, nerazumljivo ili previše komplikovano. Dakle potrebna vam laka literatura. Pošto ste već opteretili kućni budžet sigurno je da ćete birati nešto povoljno pa je ponuda 9 knjiga za 999 dinara idealna za ovo leto. Imaćete opciju ne dve, ne tri knjige nego devet za hiljadu dinara i možete da birate šta ćete poneti na more sa vama. Potrebno je da poručite knjige i vaša letnja avantura može da počne. Uz dobru organizaciju sada vam ništa više nije potrebno.

Ponuda kao pravljena za svačiji ukus

Knjige koje su u ponudi su različitih žanrova tako da sigurno neće biti dosadno. Na vama je samo da odlučite šta je ono što vam je potrebno tog dana. Dok sedite kraj mora neće biti teško da čitate o Škotskim predelima i uživate u vetrovitim i planinskim lancima jer vas greje letnje Sunce. A jedna od knjiga će vas odvesti baš na jedno takvo hladno i vetrovito mesto kako bi glavna junakinja pronašla odgovore nakon teških događaja koji su je zadesili. Vama će odmah biti lakše da se povežete sa tim, ako posmatrate to kroz prizmu, jaoj vidi mene sedim na plaži i uživam. To je najbolji pristup svakom problemu. Nasmejte se, popijte dobar koktel i uživajte u sjajnoj knjizi.

9 Knjiga Za 999

Pored ovakve lude avanture, možda će vam više leći mlada ikona stila koja doživljava krah kada joj momak u kog je zaljubljena saopštava da voli njenu najbolju drugaricu. Odličan početak za jedan tropski dan, a možda vam da i neke odlične predloge za neki lični problem, ili ako imate ljubavni situaciju kako da pristupite na pravi način. Nikad nije minus da saznate trikove od nekog drugog dok vam ten postaje preplanuo i čokoladni.

Naravno verovatno kao pravi ljubitelj pisane reči volite da uporedite to što čitate sa filmom. Jedna takva knjiga je na akciji i priča o ženi koja je bukvalno morala da se bori protiv sistema zbog svega što je pretrpela. U pitanju nije nekoliko meseci, već dugogodišnja borba sa papirologijom, podmetanjima i pokušaju da joj spreče da dodje do cilja. Deluje kao da je to normalno jer administracija muči svakog od nas barem ponekad, ali mnogo je teško tako da se funkcioniše, posebno ako je protiv vas neko na položaju.

Da vaše leto bude savršeno

Ovo su samo neke od knjiga u kojima ćete uživati u narednim mesecima. Koje će vas stalno vraćati u mislima na vaše letnje avanture. Tako da opustite se i pravac dok još traje ponuda da imate šta da čitate uz koktele i muziku.

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.