Pokaži koliko voliš knjige i osvoji vredne nagrade!

Pokaži koliko voliš knjige i osvoji vredne nagrade!

Pokaži koliko voliš knjige i osvoji vredne nagrade!

Da li si ljubitelj pisane reči? Da li uhvatiš sebe da ponekad bez posebnog razloga uđeš u knjižaru i razgledaš? Da li za tebe savršen odmor ne može da prođe bez knjige? Ukoliko si pozitivno odgovorio/la na ova pitanja, može se slobodno reći da voliš knjige. I zato smo upravo za tebe pripremili sjajan kviz u kojem imaš priliku da testiraš svoje poznavanje domaće i svetske književnosti, potencijalno osvojiš lepe nagrade, a pre svega se dobro zabaviš!

Naime, internet knjižara Knjige na dlanu pripremila je sjajan kviz za sve knjigoholike – “Koliko poznajete književnost?”. Pravila su veoma prosta i jednostavna. Sve što je potrebno jeste da za što kraće vreme date što više tačnih odgovora na deset pitanja za koja su ponuđeni odgovori, a oni najbrži i najtačniji imaće priliku da osvoje neku od sledećih nagrada – Za tri učesnika sa najboljim skorom obezbeđeni su vaučeri za kupovinu na portalu Knjige na dlanu u vrednosti od 5.000, 3.000 i 1.000 dinara. Knjige se biraju na našem portalu knjigenadlanu.com.

Kviz Knjige Na Dlanu

Nakon odigranog kviza potrebno je da popunite potrebne podatke, nakon čega će vam biti prikazan vaš rezultat, kao i mogućnost da isti podelite na vašem Facebook profilu i time povećate šansu da osvojite nagrade jer za svakog prijatelja koji je odigrao kviz, a došao preko vašeg zida imate pravo da odigrate kviz još jednom, ukupno najviše još četiri puta tokom trajanja kviza.

 

Pobednici će moći da izaberu knjige sa portala i da sastave svoj dobitnički paket.

 

Imena dobitnika biće objavljena 10. septembra stranici kviza.

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.