HARRY POTTER: Da li je bolji film ili knjiga?

HARRY POTTER: Da li je bolji film ili knjiga?

HARRY POTTER: Da li je bolji film ili knjiga?


Koliko puta vam se desilo da prvo pogledate film pa onda pročitate
knjigu za isto delo i ne možete da verujete koliko je knjiga interesantnija?

Takav efekat se postiže uglavnom kada prvo pogledate film pa nakon toga pročitate knjigu, jer ste već stvorili emocionalnu povezanost sa likovima, radnjom i imate veoma jasan audio-vizuelni doživljaj priče.

Naprosto, filmovi su ograničeni na trajanje od uglavnom nešto preko dva sata, što je nedovoljno za sve detalje, dijaloge i situacije koje se mogu naći u pisanom izdanju, zato je naša preporuka da prvo pogledate film ukoliko niste i onda pročitate pisano izdanje dela koje vam se dopada.

Šta ako film ili knjiga imaju više nastavaka?

Neretko je da filmovi i knjige nakon pozitivne reakcije gledalaca i čitalaca dobiju nastavak, koji se uglavnom nadoveže u nekoliko izdanja.

Zato su “Knjige na dlanu” za sve fanove Harry Pottera spremile jedinstveno izdanje – svih SEDAM delova edicije o Harry Potteru plus knjiga “Ukleto dete”, u originalnoj kutiji sa motivima! 

Hari Poter Komplet

AKCIJA ZA UČENIKE I STUDENTE!

Do 1-og septembra 2021. godine svi učenici i studenti, moći će da komplet Harry Potter” da kupe po PROMOTIVNOJ ceni od 8.999 dinara umesto redovne cene od 11.999 dinara, što je ušteda od čak 25%!

 

Šta je potrebno da se popust dobije?

Da bi ste ostvarili popust od 25% za kupovinu kompleta Hari Potera, potrebno je da odgovorite na pitanje: “Kako se zove zli čarobnjak, koji je ubio Harijeve roditelje?”

Odgovor na pitanje pošaljte u inbox na našoj FB/Instagram stranici ili nazovite 065/65-999-33 i dobićete popust od 3.000 dinara!

NARUČITE JOŠ DANAS – POŽURITE DOK TRAJE AKCIJA!

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.