EASY START Testovi – Revolucija u obrazovanju

EASY START Testovi – Revolucija u obrazovanju

Novitet na sajtu Knjige na dlanu su EASY start testovi! Oni predstavljaju inovativan i revolucionaran metodički pristup učenju.

Pomoću EASY starta pomozite vašoj deci da na lak način i uz zabavu savladaju školsko gradivo.

Savršena dopuna nastavi su EASY START TESTOVI!

Na portalu Knjige na dlanu pronaći ćete 16 treninga u obliku testa + priručnik sa odgovorima i rešenjima za biologiju, hemiju, matematiku, srpski jezik, istoriju, fiziku i geografiju.

Testovi su namenjeni pre svega učenicima osnovne škole, i to od petog do osmog razreda. Razvijeni su od strane grupe eksperata u ovoj oblasti koji su u obzir uzeli sve objektivne okolnosti pri učenju i savladavanju gradiva.

EASY start funkcioniše na sledeći način: dete, uz pomoć roditelja, koji imaju testove sa rešenjima, rešava testove razvijene od strane stručnjaka po školskom gradivu, odnosno po nastavnim celinama. Deca upisuju odgovore koje znaju, a zatim se podstiču da kroz edukativnu literaturu, kao i uz pomoć interneta pronađu logički ostale odgovore. Nakon toga sledi provera, kroz koju se još jednom obnavlja gradivo.

Ovakav način učenja podstiče kreativnost kod dece, snalažljivost i istraživački duh. Sam proces učenja postaje zanimljiviji i interaktivniji. Uči se kroz zabavu i logičku igru, a tako se gradivo najbolje pamti.

Roditelji uz minimalnu asistenciju pomažu deci prilikom učenja, razvijaju odnos i autoritet, koji stiču tako što sa decom zajedno prolaze kroz testove. Svaki tačan odgovor sadrži i objašnjenje koje detetu pomaže da shvati kontekst i sadržaj pitanja, odnosno znanja koje je potrebno da savlada.

Psiholozi su utvrdili – Tražeći odgovor, deca najbrže pamte!

EASY start testovi za osnovnu školu će deci koja pohađaju osnovnu školu na najlakši i najbrži način pomoći da savladavaju školsko gradivo, a sve to možete dobiti po ceni od jednog privatnog časa!

Uštedite novac, pomozite detetu, izgradite i razvijte odnos sa njim i autoritet. EASY start testovi su dobitna formula za sve.

Internet knjižara Knjige na dlanu je ekskluzivni distributer EASY start testova za osnovnu školu! Pronađite predmet koji vam je potreban i pomozite svom detetu da savlada bez muke školsko gradivo.

 

 

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.