7 + 1 gratis = 8. mart

7 + 1 gratis = 8. mart

7 + 1 gratis = 8. mart

Bliži nam se osmi mart, praznik poznatiji kao Dan žena. U Srbiji se Dan žena već godinama proslavlja kao dan kada se muškarci pripadnicama ženskog pola iskazuju ljubav i zahvalnost poklanjajući im cveće i druge poklone. Većina muškaraca razmišlja, kako biti kreativan i šta pokloniti uz ružu dragim damama. Mi smo tu da vam pomognemo i olakšamo izbor!

Potrudili smo se da vam donesemo specijalno iznenađenje kako bi uživali uz dobru knjigu. Akcija 7 + 1 = 8. mart, vam daje mogućnost da uz 7 kupljenih knjiga, dobijete još jednu knjigu GRATIS!

7 I 1 Gratis Knjiga 1

Sjajna osmomartovska akcija u kojoj možete pronaći knjige već od 99 rsd. Sjajan izbor knjiga po najpovoljnijim cenama. Pronađite knjigu, poklonite damama koje će, sigurni smo,  biti oduševljene poklonom.

Knjige na dlanu su vam spremile odličnu mesečnu akciju! Uživajte čitajući lepe knjige! Prolećna akcija samo za vas od srca! Vaša online knjižara!

Nudimo vam širok spektar knjiga različitih žanrova. Vi, sve što treba da uradite, je da uđete na link PROLEĆNA AKCIJA VEĆ OD 99 RSD , da pretražite i pronađete knjige po Vašem ukusu. Popusti koje smo obezbedili, su zaista neverovatni i sigurni smo da ćete pronaći sve što vas zanima.

Ukoliko pak tražite idealan poklon, tu smo da vam pomognemo i olakšamo izbor.

Kako i rekosmo ranije, izbor za svačiji ukus i džep!

Uživajte i napravite pravi izbor!

Povratak na vrh

Knjige na dlanu

Uspešno ste dodali artikl u korpu!

Knjige na dlanu

knd newsletter

Prijavite se na naš newsletter

Budite u toku sa svim akcijama, popustima i novostima sa našeg portala.